Mapex Drums

Hét design, de perfect geselecteerde houtsoorten en de hoogste kwaliteitsnormen. Innovaties van het hoogste niveau en afwerking zoals 8 laklagen met de hand gepolijst. Welkom in de wereld van Mapex Drums.

De geweldige kwaliteit zie je terug in onder andere de nieuwe Saturn Evolution. Een toonbeeld van klasse. Met de halo Mount en under lug desing, equalize je de ketel zelf. Gecombineerde houtsoort van esdoorn,- en notenhout en plus de nieuwe bearing edge rims maken de sound als geen ander.

Ook de hardware is van een klasse apart en zelf samen te stellen uit level en gewicht. We nemen je graag mee op reis met Mapex Drums als exclusief Mapex Groove Centre in Nederland. 

Sicco Kloosterman van Groove Factory demonstreert met een co-muzikant de Mapex drums in combinatie met Zildjian bekkens.

Black Panther snare drums

Een hele range van de fameuze Black Panther snare drums ervaar je in onze Cave. Allemaal hun eigen karakter, allemaal hun eigen verhaal. Eigenzinnige ketelmaterialen en de beste hardware zoals onder andere de ‘drietraps’ snare strainer. Deze nieuwe special design lab snaredrums zijn het beste van het beste. Wij selecteerden geweldige modellen. Van de Atomizer tot de Versatus en zelfs de geweldige Heritage zijn aanwezig. ‘Pieces of Art’ noemen wij ze, want dat is wat ze zijn!

Zildjian Custom Cymbals

Al bijna 400 jaar richt Zildjian zich met name op grenzeloze muzikale expressie, door instrumenten te creëren met oneindige geluidsmogelijkheden. Het is onze toewijding geweest om de geluiden te creëren die je verbeelding prikkelen, en de tools die je speelpotentieel ontketenen, waardoor we toonaangevend zijn gebleven in de muziek over continenten, genres en eeuwen heen.