Heritage Guitars

Heritage Guitars neemt de kunst van het maken van instrumenten serieus. Elk instrument wordt gemaakt volgens de hoogste standaard.

Enkele van de beste en meest gewilde vintage instrumenten ter wereld werden gebouwd op 225 Parsons Street, Kalamazoo, Michigan. Vandaag de dag wordt de traditie voortgezet, met innovaties voor de toekomst en het eren van het verleden.

Deze gitaren zullen klinken in de handen van spelers die verwachten dat hun gitaar niet alleen esthetisch mooi is, maar technisch ongenaakbaar en gebouwd voor een geweldige toon en bespeelbaarheid.

Heritage Guitars heeft tientallen jaren ervaring met het bouwen en repareren van instrumenten. Het bestuderen en testen van historische bouwprocessen zorgt voor instrumenten die het hart en de ziel omvatten van meer dan 100 jaar gitaarbouw.

Gebouwd als geen ander

Amerikaans vakmanschap en innovatie zonder concessies. De op maat gemaakte Heritage gitaar-ervaring begint in onze Groove Cave, waar de meest opmerkelijke gitaren die ooit zijn gezien en gehoord worden gedemonstreerd. Deze muzikale meesterwerken worden door ambachtslieden gebouwd volgens exacte specificaties.